tirsdag den 26. juli 2011

Nyt liv.. og nye sko..

YES! Det sker, jeg taber mig bare all over.. Det er simpelthen så lækkert.. Min ellers så spækkede hvaldragt, løber forhåbentlig tør for overflødigt spæk i løbet af de næste år og jeg GLÆDER mig til at se resultatet.
Jeg er jo nede med 20,5kg. på de første 11 uger, så jeg er jo godt på vej.. Og det er lækkert.

Jeg gik i dag ind i noget der før har været et mareridt, et nederlag.. Noget, jeg har bandet ligeså langt væk som mine egne hænder der gang på gang åbner den fu***** chipspose - en helt almindelig tøjbutik! Godt nok Tippy, men still, almindeligt tøj, som almindelige mennesker går i. Ja ja, vi overvægtige er også almindelige mennesker, men vores dragter gør jo altså liiige, at de bukser ikke rigtig kan komme over røven.

Og hvad fanden, jeg kunne sgu passe kjolen.. Det var jo en sensation. At den så var tudegrim på og egentlig mest lignede en spandexdragt forklædt som aftenkjole, er jo så en anden snak - den kom på!
Jeg gik videre, jeg havde Mikkas med, han synes bare det hele var så spændende. Vi gik i deichmann og hvad skuer Rikkes griseøjne - SKOOOOOO... Ikke bare sko, men sko JEG KAN PASSE! Omg, jeg gik amok. Mine fødder har også tabt sig lidt. Den der boble, som plejer at komme når jeg presser elefantfødderne ned i en ellers meget elegant ballarina, er nu blevet lidt mindre! Jeg er stadig i en 42, dumme graviditeter, men derinde er der rigtig mange af deres sko der går derop og det er jo fantastisk.. Så jeg finder et par rigtig søde sko og synes egentlig, at jeg burde give det et go.. Arhh.. Lidt højhælede.. og så feminin, det er jeg jo slet ikke vant til.. Det er en rar følelse. En følelse af at være lidt kvindlig, men det føler man sig altså ikke når man har så mange kilo at slæbe rundt på - desuden er det også synd for skoene, for de bliver jo næsten væk under mig. Jeg har stadig langt igen, rigtig langt, men jeg glæder mig til at se hvem der gemmer sig bag flæsket, jeg håber jeg selv og mine omgivelser byder hende velkommen :).

Jeg fandt også nogle cowboybukser, og jeg kan sgu gå størrelser OP nu, hvis det skulle være. Jeg er ikke på allermax., iihhh, jeg står inde i prøverummet og kan ikke få armene ned :D.

Så here I am.. Jeg har fået nyt outfit til på fredag (eller, hvis man har været på IN de sidste to weekender, det samme), jeg har fået nyt liv.. og nu også nye sko.. Livet ER jo herligt :)

4 kommentarer:

 1. Synes det er så PISSE sejt du allerede har tabt dig 20,5 kg!!!!!! Jeg Skal virkelig også tage mig sammen! Det er en fed fornemmelse at tabe sig og prøve tøj som virkelig er mindre! Tabte mig selv 22 kg for godt to år siden, satans jeg nu skal tabe 25:( iiiii Glæder mig til at følge dig herinde, synes du er rigtig god til at skrive!

  Forsæt den gode stil!!!!! Og <3-Velkommen til bloggeriet :)

  SvarSlet
 2. Velkommen i blogland søde Rikke :)Glæder mig meget til at følge dig herinde.

  Du er bare så PISSE sej og er blevet mit nye forbillede. 20,5 kg på 11 uger er bare en kæmpe sejr for dig og det er mega fedt. Jeg mangler bare at tage mig sammen og få tabt de sidste 7-10 kg som jeg gerne vil af med.

  SvarSlet
 3. Fint og underholdende første blogindlæg min skat.

  Jeg er bare super stolt af din succes som vægttaber! :-)

  Møs

  SvarSlet
 4. <3 masser af kærlige tanker i din retning. Jeg er stolt af dig tøsepige...
  knus

  SvarSlet